Όροι Χρήσης

Το www.kleidis.gr είναι μια ιστοσελίδα παρουσίασης μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με διακριτικό τίτλο ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ, έδρα το Ρέθυμνο, στην οδό Μοάτσου 49 και ΤΚ 74100. Κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Εφόσον συμφωνείτε με αυτούς μπορείτε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας καθώς η περαιτέρω περιήγησή σας συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι, παρεχόμενες πληροφορίες, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις την ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήδη. Η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα της παρούσας ιστοσελίδας.

H ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.kleidis.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η ιστοσελίδα www.kleidis.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος παρουσίασης της. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που αναρτάται από την ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών, σχεδίων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, ανακοίνωση, επανέκδοση, διάδοση ή μετάδοση, μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς πρότερη γραπτή άδεια της ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ απαγορεύεται. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ ή/και την ιστοσελίδα της ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ ή/και του www.kleidis.gr ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

2. Περιορισμός ευθύνης

Το www.kleidis.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες του www.kleidis.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το υλικό του καταστήματος από την ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους. Οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος του www.kleidis.gr είναι εμπιστευτικές και η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας. Δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.kleidis.gr, για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας προϊόντα και υπηρεσίες, εφόσον φυσικά το επιθυμείτε, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνεται στην σελίδα και τις υπηρεσίες του www.kleidis.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών μας, μόνο από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της εταιρίας μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, βάση των διατάξεων του Ν. 2472/97, περί προστασίας από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η ιστοσελίδα www.kleidis.gr υπόκειται στην ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες μας, τα οποία μπορούν να διαγραφούν με την λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ και από τις συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα στοιχεία του αρχείου μας δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμουν αιτήματός τους και σύμφωνα με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 – 13 του ν. 2472/1997.

Η ΚΛΕΙΔΗΣ ΑΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.